Cynthia is een profesional met passie voor haar vak, natuurgeneeskunde. Op eigentijdse wijze ontwikkelt ze unieke trajecten met persoonlijke begeleiding, om gezondheid te bevorderen door inzicht, overzicht waardoor u weer uitzicht krijgt op een gezonde werk- en leefsituatie. Praktijk Anoerac biedt inzicht en handvatten voor een bewust vitaler welzijn. Vanuit haar praktijk in een inspirerende omgeving is zij een warme, aandachtige natuurgeneeskundig therapeut.

Anoerac werkt vanuit een holistische visie; alles is onlosmakelijk verbonden aan elkaar. Analyseren en het zien van samenhangen. Stress en de daarme samenhangede problemen en ziekten worden zichtbaar. Het is daar waar de kracht van Anoerac de juiste hulp kan bieden.

Zij werkt multi-disciplinair. Natuurgeneeskundige behandelingen bevatten de volgende componenten: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk, holistische massage, ademhalingstherapie, meditatie, energetische behandelingen, cognitieve- en psychosociale gesprekken, conflichthantering, timemanagement en bedrijfs- en lifecoaching. Deze behandelingen vinden plaats in de praktijk, in de natuur en/of op de werkvloer.