7 behandeltrajecten

Cynthia Matawlie is natuurgeneeskundige therapeute. Als beauty en life-stylecoach legt zij de focus op het bevorderen van gezondheid, schoonheid, welzijn en geluk. Zij is een expert in het ontstressen van uw lichaam en geest. Zij kan u weer laten voelen wie u bent.

Ook ondersteunt zij het zelfgenezend vermogen van het lichaam met behulp van alle benodigde lichaamseigen bouwstoffen (voeding, nutriënten, detox). Hierbij adviseert zij u als detoxconsulente in voedings- en suppletieadviezen.  Als expert in het ontstressen en detoxen van uw lichaam geeft zij u een combinatie aan luxe holistische multi-disciplinaire behandelingen.

Cynthia traint, coacht en begeleidt. Zij is oprichtster van Anoerac en VitaliCé. Zij is aangesloten bij de VBAG, Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen. Haar behandelingen worden (deels) vergoed als u aanvullend verzekerd bent. Vraag uw zorgverzekeraar hiernaar!

Anoerac biedt 7 trajecten aan:

Ben u zorgverlener, arts, therapeut of client/ patient en komt u er niet helemaal uit in / of met de reguliere zorg alleen? Dan bent u bij Anoerac van harte welkom!