Over Anoerac

Anoerac is een praktijk voor natuurgeneeskunde en wordt geleid door Cynthia Matawlie. Zij is lifestyle- en bedrijfscoach en natuurgeneeskundig therapeut, beëdigd en geregistreerd bij de VBAG en de RBCZ.

Met haar kennis, kunde en ruim 20 jaar ervaring biedt zij ondersteuning, behandeling, coaching en training aan haar cliënten met stress gerelateerde klachten van lichamelijke-, geestelijke- en vitale aard.

Anoerac is gericht op stressmanagement van de lichamelijke- en geestelijke gezondheid, de vitaliteit (energiehuishouding) en de persoonlijke ontwikkeling (zingeving). Zij kijkt naar kwetsbaarheid op sociaal economisch vlak en het zelfstandig functioneren op 6 vlakken nl lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, sociaal maatschappelijk participeren en dagelijks functioneren in het licht van fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.


Haar behandelingen en sessies bestaan uit psychosociale hulpverlening, zingeving, conflicthantering, time management, voeding, laagdrempelige beweging, holistische massage, ademhalingstherapie, meditatie, rust- en slaapmanagement en energetische behandelingen.
Hiermee optimaliseert zij:

  • de kwaliteit van leven
  • activatie van het zelfgenezend vermogen
  • herstelt de energiehuishouding

Met een unieke holistische benaderingswijze van Anoerac stimuleert, inspireert en daagt zij haar cliënten uit om samen te komen tot de kern van het probleem of van de klacht en naar een gezond levenspatroon. Dit werkt bevorderend voor het herstel en de balans tussen draagkracht en draaglast in werk- en privésfeer. Zo wordt een neerwaartse spiraal doorbroken en ontstaat er weer toekomstperspectief.