Anoerac is complementair partner voor progressieve Arbo diensten, UWV (overheid), bedrijven en individuen gericht op burn-out preventie en reintegratie.

Anoerac biedt haar succesvolle korte trajecten aan op maat (7-12 weken) en heeft ruim ervaring met jong volwassenen en 40+-ers.

Zij levert haar bijdrage aan:

  • Preventie beleid (stress management) om een burn-out te voorkomen
  • Curatief beleid nl ziekteverzuim rondom ziekteverzuim en langdurig ziekteverzuim

Doel:

  • Herstel medewerker en sneller hervatten van werk
  • Duurzaam, gezond en vitaal personeel dat plezier heeft in zijn werk en zijn verantwoordelijkheden kent
  • Ziekteverzuim naar een lager percentage brengen

Hoe?

Met de unieke holistische benaderingswijze van Anoerac stimuleert, inspireert en daagt zij  haar cliënten uit om samen te komen tot de kern van het probleem of van de klacht en naar een gezond levenspatroon. Dit werkt bevorderend voor het herstel en de balans tussen draagkracht en draaglast in werk- en privésfeer. Zo wordt een neerwaartse spiraal doorbroken en ontstaat er weer toekomstperspectief.

Anoerac is gericht op stressmanagement van de lichamelijke- en geestelijke gezondheid, de vitaliteit (energiehuishouding) en de persoonlijke ontwikkeling (zingeving).

Haar behandelingen en sessies bestaan uit psychosociale hulpverlening, zingeving, conflicthantering, time management, voeding, laagdrempelige beweging, holistische massage, ademhalingstherapie, meditatie, EFT, rust- en slaapmanagement en energetische behandelingen.

Hiermee optimaliseert zij:

  • de kwaliteit van leven
  • activatie van het zelfgenezend vermogen
  • herstelt de energiehuishouding

Intakegesprek: anamnese

Om tot de kern van het probleem of de klacht te komen houdt Anoerac een uitgebreide anamnesegesprek. Er wordt een behandelingsplan opgesteld aan de hand van het probleem, de situatie, de persoonlijke wensen en het doel van de cliënt. Dit wordt samen met de cliënt besproken. Als deze akkoord is en de anamnese heeft ondertekend, wordt er overgegaan tot het inplannen van behandelingen.

Geheimhoudingsplicht

Anoerac heeft een geheimhoudingsplicht. De inhoud van de gesprekken met haar cliënten zijn strikt geheim. Anoerac observeert, signaleert, adviseert en rapporteert tijdens haar trajecten en er vindt terugkoppeling plaats d.m.v. korte tussen- en eindrapportages. De inhoud van de rapportage wordt altijd overlegd met de cliënt.

Complementair therapeut

Anoerac werkt samen met externe complementair therapeuten die aangesloten zijn bij erkende beroepsverenigingen. Daarnaast werkt zij samen met vooruitstrevende huisartsen, fysiotherapeuten en specialisten op gebied van zorg die hun cliënt centraal stellen.

Voorwaarde trajecten

Een absolute voorwaarde is dat uw medewerker zich voor 100% inzet voor herstel!

Waar?

De praktijk van Anoerac is gevestigd op een mooie, inspirerende en uitstekend bereikbare plek in Zeist. Sessies vinden plaats in de praktijk, in de natuur, op de werkvloer (eventueel thuis). Anoerac werkt op afspraak en zij is overdag, ’s avonds en in het weekend geopend.

Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.